Velkommen til Den Store kursdagen! AVLYST!

Velkommen til vårt arrangement!

På grunn av situasjonen med koronaviruset er dette kurset utsatt. Vi kommer tilbake med ny dato. 
Ønsker du faglig påfyll denne høsten eller har du nettopp startet en frivillig organisasjon? På Den Store Kursdagen kan du få innsikt i god organisasjonsdrift, hvordan rekruttere frivillige til organisasjonen deres og hvordan skrive søknader som utløser midler til organisasjonen! Meld deg på for å få tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området. Bli med og spre ordet!

Program

  • Velkommen og lett servering
  • Lynkurs i organisasjonsdrift
  • Lynkurs i søknad og tilskudd
  • Lynkurs i rekruttering

Arrangører: Frivillighet Norge 
Sted: Øvre Slottsgate 2B, møterom i 1. etasje. Tilgang med rullestol gjennom Nedre Slottsgate. 
Tid:  Vi kommer tilbake med ny dato
Pris: Gratis (påmelding)

Lett servering.

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre.

* Angir obligatorisk
Det vil bli tatt bilder under arrangementet som kan bli brukt i Frivillighet Norges kanaler, herunder sosiale medier, pressutsendelser og trykksaker. Er du komfortabel med å havne på slike bilder?

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)