Påmeldingen er nå sendt. Send e-post til nasrin@frivillighetnorge.no om du ønsker å delta

Velkommen til digitalt grunnkurs i sosiale medier

  • Grunnleggende tips og triks til en frivillig organisasjons arbeid med Facebook, Instagram og Twitter.

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til egen organisasjons erfaringer med bruk av sosiale medier.

Arrangører: Frivillighet Norge 
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)
Tid: Onsdag 03. mars kl. 18:00-20:00
Pris: Gratis. Påmelding nødvendig.

Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne

Spørsmål: Send mail til nasrin@frivillighetnorge.no

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern

Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater. Dersom opptaket skal publiseres vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

* Angir obligatorisk
Samtykker du til at Frivillighet Norge kan publisere hele opptaket av dette arrangementet? Det vil uansett bli tatt opptak av arrangementet til internt bruk for å skrive referater.

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)