Velkommen til åpen digital spørretime om Ungfritid.no!

Velkommen til åpen digital spørretime om Ungfritid.no!
 

Vil du rekruttere flere barn og unge til fritidsaktivitet i din organisasjon? Nå har frivilligheten en gratis nasjonal oversikt over alt som er gøy å være med på for barn og unge, og vi vil ha med DIN organisasjon! Har du spørsmål eller lurer på hvordan det funker? Stikk innom her, og få svaret på det du trenger! 

Arrangører: Frivillighet Norge med Ungfritid.no
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte før arrangementet starter.)
Tid: 25. november kl. 10:00-11:00
Pris: Gratis. Meld deg på for å få en lenke tilsendt! 

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted. Denne høsten har vi, i samarbeid med Helsedirektoratet, en storskala markedsføringe av fritidsaktiviteter i regi av frivillige organisasjoner, frivillighetssentraler og kommunale fritidsklubber, og vi vil ha med din organisasjon! 

Stikk innom Zoom-rommet i løpet av denne timen for å stille dine spørsmål om bruk av Ungfritid.no til enten Weilinn eller Dorthe. Vi kan hjelpe deg med registreringen hvis du ønsker det, og vise deg hvordan du kan bruke Ungfritid.no. 

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater eller at møtet kan publiseres uten å identifisere deltakere. Dersom opptaket skal publiseres eller streames med deltakeres interaksjon eller identifikasjon, vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

 
* Angir obligatorisk
Samtykker du til at Frivillighet Norge kan publisere hele opptaket av dette arrangementet? Det vil uansett bli tatt opptak av arrangementet til internt bruk for å skrive referater.

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)