Påmelding til arrangement i regi av Frivillighet Norge

Velkommen til vårt arrangement! Bli kjent med frivilligheten i Østfold

Fredrikstad Pride og Frivillig.no inviterer frivillige lag og foreninger til en ettermiddag med inkludering og rekruttering i fokus. Flere frivillige organisasjoner ønsker seg flere frivillige i 2019. Hvordan kan digitale verktøy og en god plan for rekruttering bidra til at vi når nye folk, og at flere melder seg som frivillige i årene som kommer? Frivillighet Norge ved Nancy Herz snakker om frivilligheten i dag, inkludering og rekruttering til organisasjonene, samt synlighet og vekst. Lær hvordan dere kan få flere frivillige med Frivillig.no.

Bli inspirert og bidra med din erfaring! Det settes av tid til diskusjoner mellom organisasjonene, og det serveres pizza! 

ArrangørerFrivillig.no og Fredrikstad Pride
Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2, 1607 Fredrikstad​
Tid: Onsdag13.02.2019 kl. 16.30-19.00 (det serveres pizza fra 16.30-17.00)
Pris: Gratis (bindende påmelding- frist 03.02.2019)

Program:
Kl 17:00: Velkommen ved Frivillig.no og Fredrikstad Pride
Frivilligheten i Østfold som en mangfoldig mulighet v/Nancy Herz
Hvordan rekruttere flere nye frivillige med Frivillig.no v/Nancy Herz
Kl 18:00 Pause 
Kl. 18:15 Diskusjon i grupper
Kl 18.45 Funn fra gruppene og synlighet for frivilligheten fremover
Kl 19.00 Takk for i dag

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre.

* Angir obligatorisk
Det serveres mat fra 16.30 til 17.00. Kommer du på pizza?
Det vil bli tatt bilder under arrangementet som kan bli brukt i Frivillighet Norges kanaler, herunder sosiale medier, pressutsendelser og trykksaker. Er du komfortabel med å havne på slike bilder?

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)