Velkommen til digitalt kurs i rekruttering av frivillige

Velkommen til digitalt kurs om rekruttering av frivillige! 

2022 og Frivillighetens år er offisielt i gang! Mange frivillige organisasjoner trenger flere frivillige i tiden som kommer. Hvordan kan digitale verktøy og en god plan for rekruttering bidra til at vi når nye folk, og at flere melder seg som frivillige både i løpet av de neste ukene og i årene som kommer?

Mange frivillige organisasjoner ønsker å inkludere flere nye frivillige fremover. Hvordan kan dere bruke Frivillig.no for å nå frem til de som ikke kjenner til dere fra før av? 

Vi skal snakke om:

  • Barrierer for deltakelse i frivillige organisasjoner

  • Tips til rekruttering av nye frivillige

  • Bruk av Frivillig.no som rekrutteringsverktøy

  • Inkludering av nye i fellesskapet

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til rekruttering og inkludering av frivillige. Vil din organisasjon vokse og bli synlig for nye folk? Meld deg på en digital samling 24. mai og les mer om Frivillig.no her

Arrangører: Frivillighet Norge med Frivillig.no.
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)
Tid: Tirsdag 24. mai kl. 14:00-15:30
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Spørsmål: Send mail til dorthe@frivillighetnorge.no


 
* Angir obligatorisk
Samtykker du til at Frivillighet Norge kan publisere hele opptaket av dette arrangementet? Det vil uansett bli tatt opptak av arrangementet til internt bruk for å skrive referater.

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)