Digitalt grunnkurs i organisasjonsdrift

Velkommen til digitalt grunnkurs om drift av organisasjoner
  • Oppstart av organisasjoner
  • Vedtekter
  • Styrets ansvar
  • Drift ved hjelp av digitale hjelpemidler
Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til drift av organisasjoner 

Arrangører: Frivillighet Norge 
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)
Tid: Onsdag 14. oktober kl. 12:00-14:00
Pris: Gratis. Påmelding nødvendig.

Spørsmål: Send mail til nasrin@frivillighetnorge.no

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater. Dersom opptaket skal publiseres vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

 
* Angir obligatorisk
Samtykker du til at Frivillighet Norge kan publisere hele opptaket av dette arrangementet? Det vil uansett bli tatt opptak av arrangementet til internt bruk for å skrive referater.

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)