Påmelding til digitalt kurs:
Hvordan synliggjøre aktiviteter
for barn og unge?


Arrangører: Frivillighet Norge med Ungfritid.no
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte)
Tid: 26. januar kl. 18:00-19:00
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Er du med i en organisasjon, lag eller forening som har faste aktiviteter for barn og unge? Vil du gjøre flere kjent med fritidstilbudene deres? Ungfritid.no er en oversikt over aktiviteter for barn og unge opptil 26 år. Nettsiden driftes av frivillige organisasjoner gjennom Frivillighet Norge og er helt gratis å bruke.
 
Bli med på kurs for å lære mer om hvordan du enkelt kan ta i bruk siden! Ved å legge ut aktiviteter på Ungfritid.no, kan aktivitetene deres også bli promotert helt gratis av oss. Dette – og mye mer – kan du høre mer om på kurset vårt.


Meld deg på i skjemaet under!

 
* Angir obligatorisk
Samtykker du til at Frivillighet Norge kan publisere hele opptaket av dette arrangementet? Det vil uansett bli tatt opptak av arrangementet til internt bruk for å skrive referater.

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)