Velkommen til digitalt faglig forum i regi av Partnerskap mot mobbing

Torsdag 27. oktober fra 10.00 - 12.00

Digitalt arrangement - lenke til stream sendes alle påmeldte i forkant av arrangementet


Deltagelse er gratis. 

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under. 

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater eller at møtet kan publiseres uten å identifisere deltakere. Dersom opptaket skal publiseres eller streames med deltakeres interaksjon eller identifikasjon, vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

 
* Angir obligatorisk
Samtykker du til at Frivillighet Norge kan publisere hele opptaket av dette arrangementet? Det vil uansett bli tatt opptak av arrangementet til internt bruk for å skrive referater.

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)