Velkommen Finalistarrangement 
for Frivillighetsprisen i regi av Frivillighet Norge

Finalistslipp med quiz, gløgg og fotokampanje!

Vi fikk hele 200 nominasjoner til den nasjonale frivillighetsprisen. Vår dyktige jury har valgt ut åtte finalister. Et filmteam har fulgt de åtte finalistene i sin hverdag som frivillige. Bli med på lansering av finalistene og stem på din favoritt!
Sted: Skippergata 22
Når: Torsdag 15. november kl.14-17.
Servering: Gløgg og noe søtt

Fotokampanjen går fra kl.14-17.
Under lanseringen vil vi ha en fotovegg der dere kan komme innom og ta bilde med budskapet: «Sett pris på frivilligheten». Bildene sendes til hver enkelt 4. desember – så er det opp til deg og din organisasjon hvordan dere vil spre budskapet på sosiale medier! Frivillighet Norge lager et fotoalbum av dette 5.desember.

Quiz
Kl.15 blir det quiz om frivillighet og annet!

Lansering
Generalsekretær Leif Jarle Theis i Kirkens SOS presenterer årets finalister. Etter programmet blir det også mulighet for å kjøpe forfriskninger i baren.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre.

 
* Angir obligatorisk
Det vil bli tatt bilder under arrangementet som kan bli brukt i Frivillighet Norges kanaler, herunder sosiale medier, pressutsendelser og trykksaker. Er du komfortabel med å havne på slike bilder?

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)