Påmeldingen er nå stengt. Send e-post til nasrin@frivillighetnorge.no om du ønsker å delta på kurset

Bli med på et digitalt grunnkurs i søknad og tilskudd og lær hvordan man skriver søknader som utløser midler og hva som er viktig å tenke på når man søker på forskjellige tilskuddsordninger. 

  • Søknadsprosessen
  • Forskjell mellom drifts-og prosjektmidler
  • Hvordan velge riktig støtteordning

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til å søke på tilskuddsordninger.
 

Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)

Dato: Onsdag 24.februar

Tid: kl. 18:00-20:00.

Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne

Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Spørsmål? Send mail til nasrin@frivillighetnorge.no

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater. Dersom opptaket skal publiseres vil det være etter samtykke lenger ned i påmeldingsskjema.

* Angir obligatorisk
Samtykker du til at Frivillighet Norge kan publisere hele opptaket av dette arrangementet? Det vil uansett bli tatt opptak av arrangementet til internt bruk for å skrive referater.

Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på. Hvis du allerede står på disse listene så vil vi ikke slette deg om du ikke krysser av her. (Du vil heller ikke få dobbelt opp med eposter..)